TELEFON HER
E-MAIL HER
Club News

Hjørring Futsal har ordet

by: stevinho1985@gmail.com

0

Halli-Halløj derude, og rigtig glædelig søndag.

Så er vi klar med part 2 af vores rundtur hus klubberne. Denne gang er det Hjørring Futsal Klub som har været en tur i den varme stol. Vi siger endnu engang mange tak for deltagelse, og håber at I vil nyde følgende skriv, ligeså meget som os!

Rigtig god fornøjelse med læsningen og tak til anfører William Rams, for at tage sig tid til at medvirke.

Futsal: Ud fra dit synspunkt, hvad er så sæsonens højdepunkt?

Rams: Det må være hjemmekampen imod rivalerne fra Aalborg Futsal Klub, hvor vi til “SuperFriday” vandt 6-3 foran 7-800 tilskuere – desuden krydret med en scoring af undertegnet

Helt generelt er det altid et højdepunkt, når vi spiller på hjemmebanen, hvor klubben virkelig gør en indsats for, at det skal være landets fedeste sted at komme til Futsal – og heldigvis har vi runde efter runde minimum 4-500 i hallen.

Futsal: Hvem er årets profil hos jer – og hvorfor?

Rams: Ruben Winther blev meget fortjent kåret til årets spiller hos os. Udover at være et monster rent defensivt har han for 5 sæson i træk lavet over 10 mål i Ligaen – måske som den eneste i Ligaen – og om ikke andet som en af de få. Vi manglede desværre Ruben i sæsonen sidste afgørende kampe, bl.a. imod Sønderborg i kvartfinalen, hvilket naturligvis kunne mærkes.

Futsal: Hvilken spiller ser du som årets positive oplevelse i futsal-ligaen – og hvorfor? (Det kan både være intern/ekstern)

Rams: Internt vil jeg fremhæve Casper Knudsen, der virkelig har taget kvantespring i denne sæson, hvor det virkelig har gavnet ham at have en sæson i benene fra sidste år – for potientialet har altid været der med hans historik i bl.a. 1. Division. Han blev også Vicetopscorer for os i år med 8 mål. En anden jeg vil fremhæve er Mads Philip Thomsen, der som helt ny i futsal er gået direkte ind og blevet fast mand. I Vest-rækken synes jeg der er et par stykker. “Wuk” og Emil Hauge har gjort det rigtig godt i Lystrup som nye i futsal, hvor selvfølgelig også Mike Vestergaard og Jeppe Lauersen skal fremhæves (dog uden det er nogen overraskelse). Derudover vil jeg også gerne fremhæve min målmandskollega fra sidste år, André Christiansen i Lystrup, som gør det vanvittig godt. Herudover vil jeg fremhæve Ermin Kasumovic, der efter en svær sæson sidste år virkelig er kommet tilbage på sporet.I Øst-rækken er jeg mest imponeret af Mads Falck, Robin Armandt og Emil Scott (selvom det nok heller ikke er de helt store overraskelser)…

Futsal: Nævn et eller flere tiltag, som du gerne ser implementeret fra næste sæson i dansk futsal.

Rams: Jeg synes generelt, at der er rigtig mange spændende ting i gang og ikke mindst på tegnebrættet. Jeg synes dog, at langt flere kampe skal være tilgængelig for (potentielt) futsalintereserede – om det så er på stream eller via flere TV-kampe synes jeg er underordnet.Herudover synes jeg, at flere hold sagtens kunne gøre mere ud af deres Sociale Medier som eksempelvis Facebook. Det er en nem måde at komme ud til folk på, og en effektiv måde at samle flere i hallerne og skabe mere interesse om sporten på – det er vi i hvert fald lykkedes rigtig godt med i Hjørring.Som Albertslund foreslog kunne det være fedt med en pokalturnering. Det kunne muligvis være med til at få flere hold ind i hallerne – for vi mangler stadig for alvor at knække koden til, hvordan vi får endnu flere til at spille dette fantastiske spil.–Vi takker og bukker for en omgang interessante iagttagelser.

Hermed er der blot tilbage at ønske rigtig god søndag til futsal-folket. Følg med igen på onsdag, hvor vi har taget turen forbi; Sat Af i 1. Division.

Synes godt omKommenter

Del

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin