TELEFON HER
E-MAIL HER
Club News

FC Fjordbold har taget ordet

by: stevinho1985@gmail.com

0

Guess who’s back? Oh yes! Det er nemlig rigtigt. Det er vi!

Med part 4 af klubbernes fortælling, og i dag er der FC Fjordbolds cheftræner Martin Sanggaard Hilstrup som kommer med hans besyv på sæsonen.

En stort tak til DKFutsal originale grundlægger for nogle super interessant svar. Hermed er der blot tilbage at ønske god læselyst, fra en yderst forårs-kold tirsdag morgen.

Futsal: Ud fra dit synspunkt, hvad er så sæsonens højdepunkt?

Hilstrup: At vi i Række Øst fik endnu et kvalitets futsal-hold! Det var en fornøjelse at følge udviklingen hos Albertslund IF. Sportsligt gik det stærkt, men den interesse og tro på tingene der kom omkring holdet, var fedt at opleve. Musik i hallen, speaker, endnu flere tilskuere m.m. er vigtigt for udviklingen. Med en ny hal på vej i Albertslund er der bare at håbe at de omkringliggende fodboldklubber bakker op om udviklingen.

Futsal: Hvem er årets profil hos jer – og hvorfor?

Hilstrup: Der er heldigvis mange gode kandidater. Men jeg vil sige Jakob Noer og Gustav Hansen. Deres udvikling har være eksponentiel, de er begge gået “all in” og startede sæsonen tidligt og det har haft en enorm effekt for begge. Jakob er en af ligaens bedste defensive spillere, men nu også holdets topscorer! Gustav Hansen spillede sin første hele futsalsæson og udviklede sig helt enormt.

Futsal: Hvilken spiller ser du som årets positive oplevelse i futsal-ligaen – og hvorfor? (Det kan både være intern/ekstern)

Hilstrup: Der er mange fine kandidater. Haagh har ramt sit topniveau igen og sammen med Robin Armandt har de sat nye standarder for målmandsniveauet i ligaen. Emil Scott, Rasmus Thomsen og Jacob Christensen har også haft flotte sæsoner, ligesom mange andre.

Futsal: Nævn et eller flere tiltag, som du gerne ser implementeret fra næste sæson i dansk futsal?

Hilstrup: Der er mange tiltag og ideer jeg/vi gerne ser. Men vi håber allermest at man ser længere frem end blot en sæson. Sammenhængen og udviklingen i dansk futsal oplever vi desværre som værende på standby. Enkelt tiltag rykker ikke så meget som hvis der er en plan og strategi og fælles retning på udviklingen. Men kan man ønske et enkelt tiltag; så håber jeg ungdoms- og kvinde DM final 4 igen får et løft til nogle omgivelser med stadion-haller, lyd og speak.–Det var alt vi havde for i dag. Endnu engang tusind tak til Hilstrup for hans tid/lyst til at deltage. Vi vender stærkt tilbage i løbet af weekenden, hvor det er sportschefen fra Brøndby IF Futsal, der har været en tur i stolen!

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin