TELEFON HER
E-MAIL HER
Club News

Brøndbyernes IF har fået ordet – Cheftræner overgår til rollen som Sportchef.

by: stevinho1985@gmail.com

0

Halløjsa alle sammen. Rigtig glædelig lørdag!

Så er vi klar med part 5. af vores rundtur til klubberne. I dagens anledning er det sportschefen fra Brøndby IF Futsal, Steven De Oliveira Schumann som er i æteren. Rigtig god læselyst, og mange tak til Steven samt Brøndby IF Futsal for deres medvirken.

Futsal: Ud fra dit synspunkt, hvad er så sæsonens højdepunkt?

Steven: Sæsonens højdepunkt(er) er der nogle stykker af.Den overbevisende sejr på hjemmebane imod Fjordbold efter 3 nederlag på stribe. Det var en flot og god sejr, som viste hvad vi kunne når vi praktiserede futsal på vores måde i Brøndby.Udebane sejren over JB på 3-6 for andet år i træk var også god. De stillede i stærkeste opstilling, og vi var ude med 4 mand, og gav blandt andet debut til vores U19 spiller Marco Vinterberg og vores ældste mand Søren Rasmussen.Så den kamp indeholdte alle de elementer som vi gerne ville have, og det kickstartede vores hold, som havde lidt under resultatmæssigt nedadgående form. … Og det gjorde at de næste 5 kampe i sæsonen blev til 3 vundet, 1 uafgjort og 1 tabt kamp.

Futsal: Hvem er årets profil hos jer – og hvorfor?

Steven: Jeg kunne fremhæve en masse spillere, som hver især har bidraget til holdet. Men det er decideret forkert kun at sige en eller to spillere har bidraget, fordi alle bidrager i vores spillesystem. Og profiler, der kan i selv vælge.Profilerne på holdet det er sammenholdet, spillere lyttede og gjorde hvad de fik besked på, og arbejdede benhårdt efter pausen og det gjorde udslaget.Daniel Jespersen, Christoffer Branick, Torben Holmbæck, Casper Flyvholm, Marco Vinterberg, Rebin Ribaty, Mads P Hansen, Patrick Ruhwald, Morten Hauglund, Michael Larsen, Bernardo Valente, Søren Rasmussen, Wandifa Danpha, Lukas ErstadDe fik alle sammen debut i Brøndby trøjen i 19/20 sæsonen.Så kan i selv sammenligne med resten, og finde årets profil selv.

Futsal: Hvilken spiller ser du som årets positive oplevelse i futsal-ligaen – og hvorfor? (Det kan både være intern/ekstern)

Steven: Jamen der har været flere interessante spillere, men der er ingen tvivl hos os om at Zakaria El-Quaz er en af de helt store profiler i Ligaen. Ham har vi set vokse sig bedre og bedre årene igennem, så han er måske ikke en oplevelse kun i år, men alle årene, hvor han har været en spiller med højt bundniveau, og kan afgøre kampene i begge felter.Derudover har det været spændende at se hvem som LSF har haft med, specielt Jacob Lind har været en i en klasse for sig selv, når LSF har skulle præstere.Og så skal man rose AIF, som har fået samlet det gamle AFF og AIF hold, og har skabt en spændende konstellation i Futsal Ligaen. Nu har vi kæmpet med AIF de seneste sæsoner om de samme pladspositioner i Futsal Danmark, så det bliver spændende at se om det fortsætter.Og selvom vi er på Sjælland, så må man skele lidt til Vest og rose vores gamle spiller Magnus Ohlsson og Lystrup for deres præstation. Michael Stampe Springborg har virkelig lavet et godt stykke arbejde sammen med Per Hessellund, og jeg glæder mig til at følge dem fortsat.Sammen med Sønderborg Futsal, hvor Michael Popp har overtaget trænersædet, der sker noget spændende derovre også, og det klæder futsalen at vi får et højere bundniveau, og at midten nu også er med og driller toppen, som man har set i Øst og Vest Ligaerne i denne sæson.

Futsal: Nævn et eller flere tiltag, som du gerne ser implementeret fra næste sæson i dansk futsal.

Steven: Jeg skal jo sidde som sportschef i Brøndbyernes IF fra den kommende sæson, så jeg vil kigge på oplevelsen i de forskellige arenaer i DK. Det er et sted, hvor vi stadig kan blive bedre, men vi er tvunget til at få noget økonomi ud til klubberne, hvis disse tiltag, skal være en realitet.Lige nu foregår der noget godt, de steder hvor der er mange frivillige, men hvis man ikke har så mange frivillige, så ender det med at man står meget alene med det. Det skal vi have ændret, sådan så vi passer på de mange futsal “passionistaer” rundt omkring i landet.Og så skal Ligaen sælges og have et navn, ligesom de andre turneringer som der spiller om et Danmarks mesterskab. Det burde være muligt og skaffe bare lidt kapital sammen med vores TV eksponering fortsætter.Trænere og træneruddannelser – Bliver ved med at sige det, det er alfa og omega at det fungerer og kommer op og stå. Vi skal have flere med, og højne niveauet hos toppen af danske trænere.Og ellers glæder jeg mig til at møde flere og flere i dansk futsal, når jeg kommer rundt i landet. Der sker mange spændende futsal tiltag, og jeg er altid klar på en kop kaffe og en snak omkring futsal og udviklingen af sporten. –Tusind tak for denne gang. Vi vender stærkt tilbage med episode 6 henover påsken, hvor turen er gået til Sønderborg.

God weekend.

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin