TELEFON HER
E-MAIL HER
Uncategorized

Los Amigos er i den varme stol, Peter Stephansen har ordet.

by: stevinho1985@gmail.com

0

Hola Godtfolk. 😎 Rigtig glædelig tirsdag! 🥳Så er vi klar med ugens læsestof, hvor vi har været en tur forbi: Los Amigos Futsal – Her har spillende cheftræner Peter Stephansen været en tur i den virtuelle stol, og beriget os med en herlig omgang læsning. God fornøjelse herfra.

😁🇩🇰Futsal: Ud fra dit synspunkt, hvad er så sæsonens højdepunkt?⚽️LA 12: Vi er oprykkere, og der var ikke mange der regnede med at vi kunne byde mange af holdene på til dans. Der er da også kampe, hvor vi har været udspillet. Men jeg mener vi har fået tilpasset vores spillestil, så vi kan være med selvom modstanderen hedder Fjordbold, Futsal Gentofte eller København. Grundet ”underdog” statussen i samtlige kampe har alle sejrene været noget gode øjeblikke. Men højdepunktet for LA var på hjemmebane mod København, hvor vi var voldsomt undertippede inden kampstart. Vi endte med at vinde 6-2 og gav det fremmødte publikum en masse gode mål.

🇩🇰Futsal: Hvem er årets profil hos jer – og hvorfor?⚽️LA 12: Hmm, jeg synes der er mange der burde fremhæves. Bjerregaard i målet, Mehli og Brøchner som er debutanter, Weiss og Kasper der lukkede af bagfra, også selvfølgelig Jacob og Thomsen, som har scoret hovedparten af vores mål. Hvis man skal nævne én, så er det Thomsen, der endte på en delt andenplads på topscorerlisten

.🇩🇰Futsal: Hvilken spiller ser du som årets positive oplevelse i futsal-ligaen – og hvorfor? (Det kan både være intern/ekstern)⚽️LA 12: Jeg har kun overblik over række øst, og jeg mener, at hver af de tre tophold på østsiden af bæltet har profiler der er kampafgørende, så der vil kunne nævnes mange.Men jeg vil fremhæve vores udekamp mod Fjordbold. Det var en kamp, hvor vi kom med en portion selvtillid, som hurtigt blev pillet fra hinanden af Jægergaard og Gasberg. I mine øjne spillede de en fremragende futsal kamp, hvor deres hurtige bevægelser og gode spilforståelse overraskede os gang på gang

.🇩🇰Futsal: Nævn et eller flere tiltag, som du gerne ser implementeret fra næste sæson i dansk futsal.⚽️LA 12: Vi er en lille klub, som allerede er overrumplede over alle de tiltag, som blev pålagt løbende igennem denne sæson. Når det er sagt, så synes jeg det er et fremragende tiltag at få streamet flere af kampene live enten på Facebook eller i TV. Jeg mener man bør arbejde hen imod, at der kommer en ensartethed over streaming udsendelserne. Selvom vi helst ser, at folk kommer i hallen, så tror jeg at man kunne gøre ligaen (både øst og vest) mere interessant at følge med i, hvis man opdaterede streaming tjenesten med en fælles platform for eksempel. –Vi takker pænt af for i dag. Glæd jer til næste omgang, hvor vi har været en tur forbi Kenneth Thygesen, cheftræner i København Futsal! 🇩🇰⚽️😎

Leave a comment

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin